Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / 15 persones es formen a Solsona per treballar d’operaris de logística, magatzem i carretons elevadors

15 persones es formen a Solsona per treballar d’operaris de logística, magatzem i carretons elevadors

Un dels objectius del curs, organitzat pel Servei Connectem, és facilitar la inserció laboral en un sector amb demanda per part de les empreses del territori

Un total de quinze persones demandants d’ocupació no ocupades s’estan formant a Solsona per treballar d’operari de logística, magatzem i carretons elevadors. És un curs organitzat pel Servei Connectem de l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona que permetrà a l’alumnat obtenir el carnet d’operador/a de carretons elevadors.

Aquesta acció formativa, impartida pel Centre de Formació Font de Manresa, va començar divendres passat i té una durada de 35 hores presencials. S’hi treballen tant competències professionals com altres de transversals. Concretament, 20 hores del curs es destinen a la formació teòrica en temes de logística i magatzem i de conducció de carretons elevadors. Posteriorment, caldrà superar una avaluació tipus test per poder accedir a la formació pràctica, que es desenvoluparà a les instal·lacions del Centre de Formació Font, ja que disposen de la maquinària necessària –en  finalitzar, també serà obligatòria una prova pràctica per comprovar l’adquisició dels coneixements i habilitats requerits.

Així mateix, la tècnica d’orientació del Servei Connectem treballarà amb l’alumnat el coneixement i la identificació de les competències transversals més valorades en relació a aquestes ocupacions. En completar aquesta formació, les persones assistents rebran un diploma acreditatiu i el carnet d’operador/a de carretons elevadors, vàlid per a un període de cinc anys.

Aquesta acció s’emmarca en el projecte de Treball als barris, dins el Servei Connectem, i està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya. Té com a objectiu millorar l’ocupabilitat de les persones en situació d’atur i facilitar la inserció laboral en el sector de la logística, concretament en les ocupacions d’operari/a de carretons o de magatzem, amb força demanda per part de les empreses del territori.

Banners