Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / 252 infants i joves participen a les activitats ludicoesportives de les piscines municipals de Solsona

252 infants i joves participen a les activitats ludicoesportives de les piscines municipals de Solsona

Divendres al matí un centenar de nens i nenes van celebrar la festa de final d’estiu

Un total de 252 infants i joves d’entre 3 i 15 anys han participat aquest estiu a l’oferta d’activitats ludicoesportives organitzades els matins a les piscines municipals de Solsona. Aquesta xifra és molt similar a la de l’any passat, en què van prendre-hi part cinc usuaris més. Divendres passat, un centenar de nens i nenes van celebrar la festa de final d’estiu amb un matí de jocs i inflables a les mateixes instal·lacions.

La segona i la tercera setmanes de juliol han estat les més participades, amb un volum d’entre 160 i 180 infants per setmana, mentre que l’agost és el mes en què més es perceben les absències per vacances familiars. En qualsevol cas, la regidoria d’Esports es mostra satisfeta de mantenir el volum d’inscripcions de la temporada passada. Pel que fa a l’oferta d’activitats de tarda, 26 persones han participat a aiguagim i 18 als cursos de natació per a adults. D’altra banda, quant als abonaments de temporada, se n’han venut 219, nou més que l’estiu passat, mentre que 74 usuaris han optat pels abonaments de 10 entrades, que representen 31 menys.  

Els matins les activitats de les piscines han consistit, com sempre, en exercicis i jocs multiesportius a les diferents instal·lacions municipals, sortides a exposicions, parcs i altres indrets del municipi, manualitats i cursets de natació infantil. Temàticament, aquest estiu cada setmana s’ha treballat en els continguts relatius als apartats propis d’un diari.

arxivat sota: ,

Banners