Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / A final de mes es despleguen quatre noves zones verdes d’estacionament limitat al nucli antic de Solsona

A final de mes es despleguen quatre noves zones verdes d’estacionament limitat al nucli antic de Solsona

La nova regulació afecta les places de Sant Pere, Ribera, Sant Isidre i Santa Llúcia

Les zones verdes d’estacionament limitat gratuït al nucli antic de Solsona es despleguen a quatre indrets més: les places de Sant Pere, Ribera, Sant Isidre i Santa Llúcia. Després de la bona valoració de la primera regulació d’aquest tipus dins el recinte emmurallat, des de l’estiu passat a la plaça de Sant Joan i el carrer i la plaça de Sant Salvador, la regidoria de Governació estén la mesura. La nova senyalització ja està a punt i la regulació en aquests punts entrarà en vigor la setmana del 30 d’abril. Fins aleshores, se n’informarà mitjançant avisos als vehicles.

A les zones verdes s’hi pot aparcar com a màxim durant una hora dins l’horari comercial i els vehicles identificats com a residents hi tindran l’exclusivitat d’estacionament de les nou del vespre a les vuit del matí. La tarja de resident s’ha de sol·licitar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana municipal mitjançant una instància.

L’Ajuntament ha aprofitat aquesta mesura per introduir alguns canvis en la mobilitat de dues places “per tal d’ordenar millor la circulació”. A la de Sant Pere restarà prohibit aparcar als laterals a partir d’ara i a la de Ribera les places en bateria passen a ser en línia a fi de facilitar la maniobra dels vehicles que circulen pel carrer de Sant Josep de Calassanç.

La tarja de resident, que és un adhesiu que s’haurà de mostrar en un punt visible del parabrisa del vehicle, s’expedeix per als ciutadans que certifiquen que tenen la primera residència a la zona. El consistori ha informat d’aquestes mesures l’Associació de Veïns del Nucli Antic, que també en farà un seguiment i recollirà possibles aportacions de residents i comerciants.

arxivat sota: ,

Banners