Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / A Solsona es mantenen les restriccions a causa de la densitat de població (comunicat revisat a les 16 h)

A Solsona es mantenen les restriccions a causa de la densitat de població (comunicat revisat a les 16 h)

La capital del Solsonès queda fora de les excepcions publicades avui al BOE

  • Les terrasses poden obrir fins a la 1 h els divendres i dissabtes i fins a les 24 h la resta de dies

Malgrat que aparentment Solsona seria una de les poques ciutats que a partir d’avui veurien flexibilitzades algunes restriccions derivades de l’emergència sanitària, amb la publicació de l’últim BOE, la densitat poblacional no ho permet. Les mesures de desconfinament es relaxen en poblacions de menys de 10.000 habitants i amb menys de 100 habitants per quilòmetre quadrat, mentre que la densitat de la capital del Solsonès és de 513 habitants.

Així doncs, tot i la confusió inicial, a Solsona es mantenen les mateixes limitacions com fins ara, tant pel que fa a franges horàries dels diferents públics i per a la pràctica esportiva, com a l’obertura de bars i restaurants, que només poden oferir servei de terrassa. L’horari permès de terrassa s’allarga fins a la 1 h els divendres i dissabtes i les 24 h, la resta de dies. Si bé inicialment l’Ajuntament havia fixat les 23 h com a hora límit, coincidint amb la limitació horària per passejar en la fase 1, avui ha acordat reinterpretar el criteri, després de consultar-ho a la Delegació del Govern de la Generalitat, i permetre l’estada a terrasses fins a l’hora que els establiments tenen autoritzada l’activitat.

La pràctica esportiva i els passejos per a persones de més de 14 anys està permesa de 6 a 10 h i de 20 a 23 h. Les sortides de la gent gran de més de 70 anys i les persones dependents es poden fer de 10 a 12 h i de 19 a 20 h, mentre que els infants menors de 14 anys poden sortir de 12 a 19 h. Fora d’aquests horaris, es pot sortir a comprar, treballar, anar a centres sanitaris o entitats financeres, assistir gent gran o persones dependents, entre d’altres.  

arxivat sota:

Banners