Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Activada la fase 1 d’emergència del Pla de protecció civil municipal per a nevades a Solsona

Activada la fase 1 d’emergència del Pla de protecció civil municipal per a nevades a Solsona

Crida a la ciutadania perquè no agafi el vehicle

Foto de l'entrada principal a la ciutat de Pere Cuadrench

El pronòstic del temporal Filomena s’ha acomplert, i aquest matí Solsona s’ha despertat amb gruixos de més de dos centímetres de neu. El Pla de protecció civil municipal en fase d’emergència 1 per a nevades s’ha activat a dos quarts de quatre de la matinada, moment a partir del qual s’ha constituït el Comitè d’Emergències i s’ha començat a escampar sal. 

La  retirada de neu de les voreres d’accés als centres sanitaris i la convocatòria dels agents actuants dels vuit sectors en què està dividit el municipi per treure neu, que han sortit pels volts de les nou del matí, han estat les primeres accions adoptades. Treballen cinc propietaris de set màquines per treure neu, entre tractors, miniexcavadores i llevaneus, entre d’altres i la brigada municipal. 

S’aconsella els ciutadans no agafar el vehicle i, en cas que sigui absolutament necessari, han d’utilitzar cadenes a la carretera de Solsona a Cardona (C-55) i totes les de la xarxa viària de la Diputació de Lleida (carreteres de Sant Llorenç i de Cal Llarg).  

arxivat sota:

Banners