Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Actualitzada la ‘Guia d’acollida al Solsonès i Cardona’ per a les empreses del territori

Actualitzada la ‘Guia d’acollida al Solsonès i Cardona’ per a les empreses del territori

L’Agència de Desenvolupament Local proporciona aquest document per facilitar-lo a les persones que s’instal·len a la comarca o la vila ducal

Quins són els primers tràmits administratius que cal cursar quan s’arriba al Solsonès o Cardona i on cal adreçar-se; quins són els serveis mèdics; quins recursos d’escolarització i de formació hi ha; com es pot accedir a l’oferta d’habitatge, i quin tipus de serveis d’assessorament hi ha per a persones immigrades. Aquests són alguns dels punts als quals dona resposta la Guia d’acollida del Solsonès i Cardona, que l’Agència de Desenvolupament Local ha actualitzat i posa a disposició dels empresaris i de tothom a qui li interessi.

Aquest document, que neix de la demanda de l’empresariat per donar informació bàsica de la zona a tothom que acaba d’arribar-hi amb voluntat d’instal·lar-s’hi, es pot descarregar dels portals web dels ajuntaments de Solsona (https://www.ajsolsona.cat/desenvolupament-local/guia-dacollida-al-solsones-i-cardona-actualitzada-el-2022/view) i Cardona i del web www.adlsolcar.cat. Es va elaborar el 2020 i enguany se n’ha actualitzat el contingut.

La Guia d’acollida al Solsonès i Cardona dona la benvinguda a “un territori tranquil on passen coses grans”. Destaca, entre d’altres, la proximitat de les escoles, el lloc de feina i la natura, així com el dinamisme del teixit associatiu, l’abundant oferta cultural i la unitat de l’empresariat.

Banners