Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Afectació de la vaga general aquest dijous als serveis municipals de Solsona

Afectació de la vaga general aquest dijous als serveis municipals de Solsona

El decret d’Alcaldia d’avui garanteix els serveis mínims establerts per la Generalitat

L’Ajuntament de Solsona se suma a la vaga general convocada per aquest dijous, 21 de febrer, però garanteix els serveis mínims que s’han de prestar a la ciutadania. Segons un decret d’alcaldia signat aquest matí, i d’acord amb l’Ordre TSF/31/2019, de 18 de febrer, que avui ha publicat el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, el consistori mantindrà obert el Registre d’entrades i sortides, i funcionaran amb completa normalitat els serveis funeraris i la Policia Local.

També es garantirà la prestació del servei del menjador social Entaula’t als usuaris fixos. Quant a la llar d’infants municipal i l’Escola Municipal de Música, s’oferiran els serveis mínims, sense seguir l’activitat lectiva habitual. La ràdio municipal mantindrà l’emissió del programa territorial “La Central”, que donarà cobertura a l’evolució de la vaga durant el matí, però no oferirà el butlletí diari.

D’altra banda, aquest dijous romandran tancades la deixalleria, les instal·lacions esportives (complex esportiu municipal) i les culturals (Biblioteca Carles Morató, Casal de Cultura i Joventut, Sala Polivalent i Teatre Comarcal).

arxivat sota:

Banners