Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Afectacions a la mobilitat a Solsona amb motiu del BR2 Enduro

Afectacions a la mobilitat a Solsona amb motiu del BR2 Enduro

Les restriccions de trànsit començaran aquest dijous al matí

  • El mercat setmanal es mantindrà al seu emplaçament habitual

La celebració a Solsona de la cursa BR2 Enduro, entre divendres i diumenge, comporta una sèrie d’afectacions a la mobilitat en diferents punts del nucli urbà. Algunes restriccions de trànsit tindran lloc a partir de dijous al matí per motius organitzatius. El mercat setmanal de divendres, en canvi, es mantindrà al seu emplaçament habitual, si bé inicialment se n’havia anunciat un canvi d’ubicació.

Al Camp del Serra no s’hi podrà accedir a partir de dijous al matí i durant tot el campionat. D’altra banda, a partir de divendres el Vall Fred quedarà tallat a la circulació i s’hi prohibirà l’estacionament. Tampoc es podrà circular o aparcar a la plaça del Camp.

Aparcament alternatiu a la Cabana del Màrtir

D’altra banda, els aparcaments de terra de la Pujada del Castellvell i del carrer de la Sardana (contigu a la Sala Polivalent) seran d’ús exclusiu per a l’organització del campionat. Per compensar la pèrdua de places d’estacionament, s’habilitaran i se senyalitzaran com a zones d’aparcament per a visitants els camps del sector de la Cabana del Màrtir i davant del cementiri municipal.

Cinc anys després d’acollir una de les proves del Mundial d’Enduro, entre divendres i diumenge la ciutat serà la seu de la primera edició del BR2 Enduro, en la qual és previst que participin més de 350 pilots. La cursa, coorganitzada per Bassella Experiences i el Motor Club Solsonès, és puntuable per al World Enduro Super Series, el Campionat d’Espanya d’Endudo i el FIM Europe Vintage Trophy. 

arxivat sota: ,

Banners