Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Afectacions al trànsit i al subministrament d’aigua per obres de millora de la canonada de la plaça del Camp de Solsona

Afectacions al trànsit i al subministrament d’aigua per obres de millora de la canonada de la plaça del Camp de Solsona

La mobilitat s’alterarà entre dimarts i dijous, i l’aigua es tallarà en bona part del sector sud del municipi dimecres al matí

Les obres de renovació d’un tram malmès de canonada de la xarxa d’aigua potable a la plaça del Camp de Solsona obligaran, la setmana que ve, a tallar i desviar el trànsit en aquest indret, parcialment entre dimarts i dijous, i a interrompre el subministrament a bona part del sector sud del municipi dimecres al matí. El Servei Municipal d’Aigua executa aquests treballs ara per evitar coincidir amb la remodelació del paviment de la plaça, els propers mesos, ja que comportaria una afectació més important en el subministrament.

El tram de canonada obsolet, encara de fibrociment, té una llargada de 120 metres, aproximadament, i passa just per sota la plaça del Camp. Les arrels dels arbres l’han malmès considerablement, fet que ha provocat almenys quatre avaries els darrers dos anys. Per això se substituirà per una nova canonada de polietilè que desviarà la línia per sota d’una franja d’aparcaments de la plaça, entre l’extrem del passeig i l’establiment Cal Grifell. Hi treballaran una rasadora i dues excavadores.  

A causa d’aquestes obres, es tallarà la circulació i es prohibirà l’estacionament en aquest tram de la plaça a partir de dimarts a les vuit del matí, una afectació que s’allargarà en funció del desenvolupament de les obres. El trànsit per aquest punt s’haurà de desviar pel passeig i el Vall Fred, amb possibles talls intermitents. Així mateix, les parades del mercat del dimarts es desplaçaran uns quants metres.   

Quant al subministrament d’aigua, es veurà interromput durant la connexió amb la nova canonada dimecres de nou a dos quarts de dues com a tot estirar. Afectarà els abonats de la plaça del Camp, la carretera de Torà, l’avinguda del Cardenal Tarancón, els barris Torregassa i Sant Jaume, l’avinguda de Sant Jordi, el sector de la Plana i algunes masies de la partida de Sant Bernat.     

arxivat sota: ,

Banners