Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Amb 72 positius detectats una setmana el Solsonès manté una xifra de contagis sostinguda massa elevada

Amb 72 positius detectats una setmana el Solsonès manté una xifra de contagis sostinguda massa elevada

Hi ha nou grups escolars confinats entre Solsona i Sant Llorenç de Morunys

El Solsonès ha detectat 72 casos positius de coronavirus en una setmana, 64 a partir de 626 tests PCR i quatre amb 15 TAR. Quatre dels positius corresponen a centres educatius, diagnosticats per mitjà de 332 PCR d’automostra. Per a la direcció mèdica del Centre Sanitari, representen unes xifres de contagi amb “un nivell sostingut massa elevat, que es resisteix a disminuir”.

Un dels indicadors sobre l’alarmant estat de l’epidèmia és el volum de grups escolars confinats. Concretament, n’hi ha nou, entre els quals hi ha cinc grups de l’Institut Francesc Ribalta, dos de Setelsis, un d’Arrels Secundària i el grup de la llar d’infants Els Piteuets, de Sant Llorenç de Morunys.

Davant d’aquest elevat índex de contagi es reitera la “necessitat d’extremar les mesures de precaució i reduir les relacions socials al mínim possible” en un moment en el qual el sistema sanitari està notablement condicionat per una gran pressió hospitalària.

arxivat sota: ,

Banners