Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Antoni Chaparro, Aleix Albareda, Miquel Pérez i Maria Cuadrench, premiats en els concursos fotogràfics de la Festa Major solsonina

Antoni Chaparro, Aleix Albareda, Miquel Pérez i Maria Cuadrench, premiats en els concursos fotogràfics de la Festa Major solsonina

El lliurament de premis es farà aquest divendres al vespre a la sala de plens municipal

Primer premi del Concurs de fotografia de la Festa Major, d'A. Chaparro

Per Festa Major, la imatgeria festiva continua sent el blanc amb més poder d’atracció per a l’objectiu de les càmeres. Per això no és estrany que centralitzi el tema de les imatges participants als dos concursos de fotografia convocats a Solsona en el marc de la festa. Els solsonins Antoni Chaparro, Aleix Albareda, Miquel Pérez i Maria Cuadrench són els guanyadors de les edicions d’enguany.

“Ballant a l’ombra”, un pla zenital del ball del nans, d’Antoni Chaparro, és la imatge guanyadora del primer premi (300 euros) del vuitè Concurs de fotografia de la Festa Major, convocat per la regidoria de Cultura. Miquel Pérez firma el segon premi (200 euros) amb un retrat de la geganta vella titulat “V(b)ellesa”. En la categoria infantil (150 euros), Maria Cuadrench Badia és l’autora de la foto escollida pel jurat, titulada “Ja ho tinc!”, que capta un moment de joc d’un infant amb la geganta jove.

En total van participar a aquesta convocatòria 25 fotografies, que es poden veure exposades al saló de les Homilies d’Organyà fins al 7 d’octubre en l’horari de la biblioteca.   

També és un pla zenital la imatge guanyadora de l’onzè Concurs fotogràfic de la Festa Major a Instagram, disparada per Aleix Albareda (@aleix_albareda). Una foto del bou durant la roda de foc s’ha imposat en la categoria “El bou fa 250 anys” –l’altra categoria, relativa a la indumentària de la festa, ha quedat deserta. Albareda serà premiat amb unes espardenyes de set brencs i un sopar per a dues persones al restaurant El Solsonès. Han participat a aquest concurs, convocat per Solsona Turisme i l’Agrupació de Geganters, un total de 184 fotos publicades a Instagram.

El lliurament de tots els premis es durà a terme aquest divendres a les vuit del vespre a la sala de plens de l’ajuntament.

Banners