Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Aquest dissabte la regidoria d’Educació organitza una prova de nivell d’anglès gratuïta

Aquest dissabte la regidoria d’Educació organitza una prova de nivell d’anglès gratuïta

Les inscripcions estan obertes a l’Agència de Desenvolupament Local fins divendres al migdia

Aquest dissabte, dia 7, a les deu del matí, les instal·lacions de l’escola Setelsis de Solsona acolliran la prova de nivell d’anglès gratuïta que ofereix la regidoria d’Educació per a la població que vulgui examinar-se el juny dels exàmens oficials de Cambridge per obtenir els certificats del KET, el PET, el First o l’Advanced (CAE).

En aquests moments hi ha una trentena de persones inscrites per realitzar la prova. Aquells que encara no ho hagin fet, poden apuntar-s’hi adreçant-se a l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona, al telèfon 973481009, o bé enviant un correu electrònic a info@adlsolcar.cat (a l’atenció de Daniel) abans d’aquest divendres a les dues del migdia.

Enguany, per primera vegada, la ciutat acollirà l’examen del Cambridge English Advanced, obert a tota la població que hi estigui interessada. Tindrà lloc el 2 de juny i el preu de la matrícula és de 182,04 euros. Les inscripcions també es cursen a l’Agència de Desenvolupament Local. Igualment, el 9 de juny es duran a terme a Solsona les proves del KET, el PET i el First.

Banners