Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Aquesta primavera es reprograma l’extraescolar gratuïta a l’‘skatepark’ de Solsona

Aquesta primavera es reprograma l’extraescolar gratuïta a l’‘skatepark’ de Solsona

Es farà els dilluns i dimecres a la tarda del 17 d’abril al 17 de juny

(Autoria: Gesport) L’activitat a la pista de patinatge està limitada a 15 usuaris per dia

El bon temps convida a aprofitar les instal·lacions esportives a l’aire lliure. Aquesta primavera el projecte solsoní de convivència per a infants “A camp obert” reprograma l’activitat gratuïta “Enrampa’t” a l’skatepark. Es durà a terme els dilluns i dimecres del 17 d’abril al 17 de juny de cinc a dos quarts de set de la tarda. Aquest divendres se n’obren les inscripcions a l’OAC municipal i en línia.

Coordinada per l’Ajuntament i el Consell Comarcal del Solsonès i executada amb el suport tècnic de Gesport, l’activitat “Enrampa’t” és oberta a tota la població de 6 a 14 anys aficionada al patinet, el monopatí o els patins. Amb un màxim de 15 participants per sessió, tècnics esportius dinamitzen la pista de patinatge en funció de les inquietuds de cadascun d’ells.

Les inscripcions, que són gratuïtes, es cursen a l’Oficina d’Atenció Ciutadana del consistori o bé per correu electrònic a serveis.socials@elsolsones.cat. Es pot escollir entre un sol dia dels dos possibles o tots dos. La documentació que cal omplir es pot descarregar aquí: https://www.ajsolsona.cat/documents/accio-social-i-colb7lectius/inscripcio-a-lactivitat-enrampat-de-labril-al-juny-de-2023/view.  

Esport i valors

“A camp obert” és un projecte comunitari iniciat a Solsona el 2019 i consolidat any rere any. La seva voluntat és dinamitzar, cohesionar i revitalitzar espais públics com a zones d’esbarjo saludables i, alhora, fomentar l’accés a les activitats de lleure tot facilitant la integració de diferents col·lectius. Per mitjà dels jocs i la pràctica esportiva s’hi treballen valors com la companyonia, el respecte a la diferència i la convivència.

Una altra de les activitats més reeixides del programa és “Futbol+”, que es fa fins a final de maig als camps de futbol municipals amb totes les places plenes. Des dels Serveis Socials s’estan acabant de tancar noves activitats per posar en marxa també aquesta primavera.   

Banners