Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Aquesta primavera Solsona organitza una nova edició de l’“Enrampa’t” a l’‘skatepark’

Aquesta primavera Solsona organitza una nova edició de l’“Enrampa’t” a l’‘skatepark’

És una activitat gratuïta per als usuaris de 6 a 14 anys amb inscripció prèvia a l’OAC municipal

Una desena d’infants i joves van participar diàriament de les activitats dirigides de l’skatepark de Solsona l’any passat en les edicions d’estiu i tardor d’“Enrampa’t”. Per això aquesta primavera la regidoria d’Afers Socials i els Serveis Socials del Consell Comarcal n’organitzen una nova edició els dilluns i dimecres del 20 d’abril al 20 de juny. Avui se n’obren les inscripcions, que són gratuïtes, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) municipal.

“Enrampa’t” és una proposta d’oci cooperatiu i saludable a la pista de patinatge municipal oberta i gratuïta per a la població de 6 a 14 anys. Tècnics de Gesport dinamitzen l’activitat segons els nivells dels participants, tot i que es barregen infants de diferents edats. La recuperació de l’espai públic com a espai per a la convivència comunitària, el foment de l’accés a les activitats de lleure i la integració de diferents col·lectius són els objectius d’aquesta iniciativa, que s’emmarca en el projecte “A camp obert” i és finançada per l’Ajuntament i el Pla Educatiu d’Entorn.

Inscripcions fins al dia 19

Aquesta extraescolar es farà els dilluns i dimecres de cinc a dos quarts de set de la tarda. Hi ha quinze places disponibles cada dia i les inscripcions es poden fer per un sol dia o ambdós. Mentre hi hagi oferta, les inscripcions es mantindran obertes fins al 19 d’abril. L’estiu passat van passar-hi més de 50 infants i a la tardor es van omplir les 30 places que es van oferir, unes xifres que l’organització considera un èxit.  

Banners