Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Aquesta tardor la Biblioteca Carles Morató acull un taller d’escriptura terapèutica

Aquesta tardor la Biblioteca Carles Morató acull un taller d’escriptura terapèutica

Impartirà les sessions la docent i escriptora M. Dolors Guàrdia els dimecres d’octubre a la tarda

Aquesta tardor la Biblioteca Carles Morató de Solsona acull per primera vegada un taller d’escriptura terapèutica obert a tothom. L’impartirà la docent i escriptora M. Dolors Guàrdia els dimecres d’octubre de sis de la tarda a dos quarts de vuit del vespre. És una activitat pensada per a aquelles persones que els agradi escriure sense expertesa i té l’objectiu d’utilitzar l’escriptura per millorar el propi benestar.

Les inscripcions a aquest taller, que consta de cinc sessions, es cursen presencialment a la Biblioteca Carles Morató i tenen un preu total de 10 euros. S’hi treballaran diferents aspectes de la personalitat, al mateix temps que s’hi aprendran tècniques bàsiques de l’escriptura. Segons la seva dinamitzadora, els participants tractaran sentiments i emocions i aprendran a expressar-los mitjançant la redacció de les idees que els vagin aflorant.

Nascuda a Balaguer i solsonina d’adopció, M. Dolors Guàrdia és llicenciada en Filologia Hispànica per la UB i ha treballat com a professora de secundària. Ha publicat diversos llibres en català i castellà, entre els quals hi ha novel·les, relats curts i reculls biogràfics, entre d’altres; col·labora amb diversos mitjans de comunicació i publica en el seu blog personal Paraules des de Solsona. Coordina el Club de lectura de dones de la Biblioteca Carles Morató i forma part del col·lectiu Lola Palau, que acaba de treure el seu primer llibre, Que Déu ens agafi confessats! (Edicions de l’Albí).

Banners