Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Arrenca la temporada per als set clubs de lectura de la Biblioteca Carles Morató

Arrenca la temporada per als set clubs de lectura de la Biblioteca Carles Morató

La majoria de grups tenen les inscripcions obertes al mateix equipament
El d'àlbums il·lustrats ha començat aquesta setmana amb les places plenes

El d'àlbums il·lustrats ha començat aquesta setmana amb les places plenes

Aquests dies arrenca la temporada per a la majoria dels set clubs de lectura que acull la Biblioteca Carles Morató de Solsona. Gairebé per a tots se’n manté la inscripció oberta i la participació és gratuïta. L’oferta és prou àmplia com per acollir lectors de tots els nivells, edats i perfils. La periodicitat de trobada és setmanal o mensual, en funció del grup.

Aquesta setmana ha iniciat el curs el Club de lectura d’àlbums il·lustrats, de periodicitat mensual, amb la desena de places completes; el Club de lectura de dones, que es troba setmanalment, no s’atura en tot l’any, i el de la gent gran, que enguany celebra el seu desè aniversari, va iniciar-se la setmana passada i es troba setmanalment.

El 16 d’octubre començaran la temporada dos clubs més: d’una banda, el d’anglès, coorganitzat per Chit-Chat i l’Escola Oficial d’Idiomes per a persones amb coneixements de l’idioma de nivell B2, de trobada mensual al Casal de Cultura i Joventut; i, de l’altra, el de lectura fàcil en català, de periodicitat també mensual i conduït per Neus Ollé, del servei Comarcal de Català, per a persones que estan aprenent la llengua.   

Novetats en el juvenil

El Club de lectura juvenil iniciarà l’activitat d’aquest curs el dia 25 d’aquest mes. S’adreça a alumnes a partir de 1r d’ESO i, com a novetat, serà de caràcter mensual i el conduirà Maria Josep Figueras, professora de l’Institut Francesc Ribalta. L’infantil, per als estudiants de 4t a 6è de primària, el grup engegarà l’activitat el 8 de novembre, dinamitzat per personal de la biblioteca, i serà setmanal.

El club que ja no té continuïtat és el de lectura en veu alta, per manca d’assistents. Tot i això, la biblioteca manté la programació d’algunes sessions trimestrals en veu alta a la Residència Hospital Pere Màrtir Colomés gràcies a la disponibilitat de lectors voluntaris.

Per a més informació i inscripcions, cal adreçar-se a la Biblioteca Carles Morató, presencialment, o per correu electrònic a biblioteca.solsona@ajsolsona.cat.

 

Banners