Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Canvis en la recollida de residus al nucli antic i la plaça del Camp de Solsona per Festa Major

Canvis en la recollida de residus al nucli antic i la plaça del Camp de Solsona per Festa Major

Veïns i comerciants disposaran de tres punts on llançar la brossa i als bars i restaurants se’ls recollirà a la porta a les cinc del matí

Per evitar la presència de cubells al carrer i facilitar l’operació de recollida de residus en dies en què es registra més afluència de persones a la via pública, per Festa Major hi haurà canvis per als veïns, comerciants i bars i restaurants del nucli antic i la plaça del Camp de Solsona. És una mesura extraordinària que s’adopta després de la bona valoració de la recollida similar que es va fer per Carnaval.

Entre els dies 7 i 10 de setembre, veïns i comerços podran dur la fracció corresponent establerta per a cada dia entre les vuit del vespre i les deu de la nit als punts de recollida que s’habilitaran a la plaça de Sant Roc, el Camp del Serra i l’avinguda de la Mare de Déu del Claustre. Quant als bars i restaurants, tindran una recollida porta a porta diària a les cinc de la matinada de totes les fraccions, que s’hauran de treure en bosses separades. 

Segons el regidor de Medi Ambient, Ramon Montaner, es va fer un bon balanç del funcionament de la recollida extraordinària els dies de Carnaval i per això es repeteix l’experiència, tot i que l’àmbit d’afectació no és exactament el mateix. “La idea és acostumar veïns i establiments al mateix tipus de mesura per aquestes ocasions de l’any que requereixen flexibilitat del sistema de recollida”, explica Montaner.  

arxivat sota: ,

Banners