Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Carla Capdevila i Mia Pavon, guanyadores del sorteig del programa ‘Freqüència de barri’

Carla Capdevila i Mia Pavon, guanyadores del sorteig del programa ‘Freqüència de barri’

L’organització fa un balanç excel·lent de les sessions de contacontes del juliol

Carla Capdevila i Bernaus, de 5 anys, i Mia Pavon i Colell, de 7, són les guanyadores del sorteig de premis del programa Freqüència de barri, que durant el juliol ha portat sessions de contacontes a quatre barris allunyats del centre de Solsona. Tretze infants d’entre 3 i 12 anys han completat el passaport del concurs en assistir a un minin de dos espectacles. Aquest matí el regidor d’Afers Socials, Joan Parcerisa, ha entregat els premis a les dues afortunades del sorteig.

La Carla ha guanyat un abonament per a les piscines municipals pel que resta de temporada i la Mia, un lot de llibres. Al voltant d’una cinquantena de persones han assistit a cadascuna de les convocatòries de la segona edició del Freqüència de barri, una programació organitzada per la regidoria d’Afers Socials, a través dels Serveis Socials, i la Biblioteca Carles Morató per traslladar l’oferta cultural més enllà del nucli antic, donar visibilitat als barris i estendre vincles entre els veïnats dels diferents sectors del municipi. Per aquest motiu, atesa la bona resposta del públic, des de l’organització es fa un balanç excel·lent de la iniciativa, a la qual es preveu donar continuïtat i estendre-la a més barris.  

En aquesta segona edició, hi ha hagut activitats a la Creu de Sant Joan (Cissa), Torregassa, la Plana i Camp del Molí amb la participació de les narradores Ada Cusidó, Mon Mas, Lídia Clua i Clara Algaba. Per les vacances de Nadal es preveu organitzar una nova proposta, en aquesta ocasió adreçada al públic jove.  

Banners