Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Continuen les activitats de l’‘skatepark’ de Solsona amb nous horaris i inscripció prèvia

Continuen les activitats de l’‘skatepark’ de Solsona amb nous horaris i inscripció prèvia

Hi ha temps per apuntar-s’hi a l’OAC municipal fins dilluns vinent, dia 4

Després de la bona acollida de la prova pilot d’aquest estiu, l’Ajuntament de Solsona manté, almenys d’octubre a desembre, les activitats de dinamització de l’skatepark. “Enrampa’t” és una proposta d’oci cooperatiu i saludable oberta i gratuïta per als infants i joves de 6 a 14 anys. Ara, però, per facilitar-ne l’organització, cal inscriure-s’hi prèviament a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) municipal.

Durant l’estiu fins a una cinquantena de nens i nenes han participat en aquesta activitat. A partir d’ara, es durà a terme els dilluns i dimecres de cinc a dos quarts de set de la tarda. Els tècnics facilitaran el treball segons els nivells dels participants, tot i que es barrejaran infants de diferents edats a fi de promoure l’activitat cooperativa entre petits i grans. És una iniciativa de l’Ajuntament executada per Gesport i coordinada pels Serveis Socials en el marc del projecte d’acció educativa a espais públics “A camp obert”.

Convivència comunitària

Entre els objectius d’aquesta proposta hi ha la recuperació de l’espai públic per a la convivència comunitària, el foment de l’accés a les activitats de lleure i la integració de diferents col·lectius. Tal com es fa amb l’extraescolar gratuïta de la Fundació Barça, a les activitats de la pista de patinatge municipal es crea un punt de trobada on treballar valors com la companyonia, el respecte a la diferència i la convivència.

“Enrampa’t” començarà dilluns que ve, dia 4. Les famílies que hi estiguin interessades poden recollir a partir d’avui la documentació a l’OAC i cursar la inscripció fins dilluns com a molt tard. Els usuaris podran apuntar-s’hi per dies únics o ambdós dies de la setmana. 

Banners