Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Controlat un incendi sense danys personals en un edifici de la plaça del Camp de Solsona

Controlat un incendi sense danys personals en un edifici de la plaça del Camp de Solsona

Es desallotgen els 31 veïns afectats fins que l'arquitecta municipal valori l'estat de l'estructura

Una desena de dotacions de bombers han treballat des de les tres del matí per apagar un incendi que s'ha produït en l'edifici d'habitatges de la plaça del Camp, número 10, de Solsona. No s'han hagut de lamentar danys personals, però s'han evacuat els 31 veïns afectats, que s'han reallotjat amb familiars i a l'Hotel Gran Sol. El foc s'ha donat per controlat abans de dos quarts de nou. Els Serveis Tècnics Municipals han començat a valorar l'estat de l'estructura de l'edifici.

L'alcaldessa, Judit Gisbert, que s'ha desplaçat al lloc de l'incendi des del primer moment, ha informat que el foc s'ha originat al segon pis, per causes desconegudes, i s'ha avisat amb promptitud la Policia Local, els Mossos d'Esquadra i el conjunt de veïns de l'edifici. Han treballat en l'extinció nou dotacions dels Bombers de Solsona, Cardona, Sant Llorenç de Morunys, Manresa, Berga i voluntaris de Pinós.

En aquests moments diversos tècnics, inclosa l'arquitecta municipal, estan començant a valorar l'estat de l'estructura de l'edifici afectat, tot i que amb extrema dificultat. Caldrà esperar les properes hores per disposar de més informació. L'alcaldessa agraeix la "intensa feina de tots els efectius que han estat treballant des de la matinada, així com la col·laboració de l'Hotel Gran Sol i l'excel·lent predisposició de totes les persones afectades per actuar amb celeritat i sense cap tipus d'impediment".

Banners