Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Convocatòria de l’Ajuntament de Solsona per contractar tres tècnics en pràctiques a través de Garantia Juvenil

Convocatòria de l’Ajuntament de Solsona per contractar tres tècnics en pràctiques a través de Garantia Juvenil

Si el SOC la subvenciona, serà una oferta de sis mesos adreçada a joves amb titulació universitària, grau de formació professional o certificat de professionalitat

L’Ajuntament de Solsona ha sol·licitat al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) la convocatòria de subvencions per contractar tres tècnics en pràctiques a través del programa Garantia Juvenil a partir de final d’estiu. Aquesta oferta s’adreça a persones de menys de 30 anys amb titulació universitària, de FP de grau mitjà o superior o certificat de professionalitat. Els perfils que es busquen són tècnics d’educació, de transparència i cultura i d’habitatge.

Els projectes municipals per als quals el consistori es vol acollir al programa de Garantia Juvenil en aquesta edició són la creació de l’entorn d’aprenentatge de Solsona, per a l’equipament de l’illa cultural; l’actualització de continguts web de transparència i participació i la redacció del Pla municipal de Cultura, així com  la redacció del Pla local d’habitatge. Amb tot, la contractació està íntegrament supeditada a l’atorgament de la subvenció per part del SOC.   

Inscripcions a l’Oficina de Treball

Està previst que si es rep la subvenció, les persones seleccionades comencin a treballar durant el mes de setembre. Els joves que reuneixin algun d’aquests perfils i hi estiguin interessats es poden inscriure fins la primera setmana de setembre al registre de Garantia Juvenil a l’Oficina de Treball de Solsona, demanant hora al telèfon 900 800 046. Les persones que hagin participat en el mateix programa en els exercicis 2019 i 2020 queden excloses d’aquesta convocatòria.    

Banners