Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / CONVOCATÒRIA DE PLE: L’Ajuntament solsoní estableix el cartipàs del nou mandat

CONVOCATÒRIA DE PLE: L’Ajuntament solsoní estableix el cartipàs del nou mandat

Es convoca Ple extraordinari dijous vinent a dos quarts de vuit del vespre
Corporació per als propers quatre anys, el dia de la investidura

Corporació per als propers quatre anys, el dia de la investidura

L’Ajuntament de Solsona es reunirà en Ple extraordinari dijous vinent, dia 13, a dos quarts de vuit del vespre, a fi d’establir el cartipàs municipal, és a dir, l’organització i el funcionament de la Corporació a partir dels òrgans de govern i complementaris, per al mandat 2023-2027.

Serà en aquesta sessió en la qual es donarà compte de les resolucions preses per l’alcaldia en relació a les tinences d’alcaldessa, els membres de la Junta de Govern Local, la distribució de regidories i l’assignació de barris.

També es votarà la periodicitat de les sessions plenàries ordinàries, la constitució i retribució dels grups municipals, la designació dels membres de la Comissió Especial de Comptes i de la Comissió Informativa, el règim de dedicació i les retribucions i indemnitzacions dels regidors i regidores, així com el nomenament dels representants municipals a diferents organismes i entitats, entre d’altres.   

D’acord amb el pacte de govern que van fer públic el 23 de juny els grups d’Esquerra Republicana i ApS-CUP, l’alcaldessa, Judit Gisbert, assumirà directament les àrees d’Hisenda i Administració. La cupaire Pilar Viladrich, que serà la segona tinenta d’alcaldessa, serà la responsable de les regidories d’Habitatge i Participació, així com d’Infància, de nova creació.

Joan Parcerisa seguirà al capdavant d’Esports i Noves Tecnologies i passarà a ocupar-se també d’Urbanisme, Obres Públiques i Serveis Municipals. Ramon Montaner continuarà un mandat més com a regidor de Desenvolupament Local, Medi Ambient i Parcs i Jardins. Quant a les noves regidores republicanes, es delegarà Drets Socials, Feminismes i Transparència a Maria Moumen i Governació, Educació i Salut a Esther Espluga. El nou representant de la CUP Albert Colell, per la seva banda, es convertirà en regidor de Cultura, Joventut i Comunicació. L’adscripció dels regidors de barri es coneixerà el dia del Ple.  

Aquesta sessió, com sempre, es podrà seguir en directe a través de Solsona FM.

Banners