Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / CONVOCATÒRIA DE PLE: L’Ajuntament solsoní manté taxes i impostos intactes per al 2019

CONVOCATÒRIA DE PLE: L’Ajuntament solsoní manté taxes i impostos intactes per al 2019

El Ple, aquest divendres, també votarà l’actualització de l’inventari de béns municipal

 

La modificació d’ordenances, taxes i impostos és un dels punts del Ple ordinari de setembre a l’Ajuntament de Solsona, que se celebrarà aquest divendres a les nou del vespre. Amb tot, el govern municipal porta a votació una proposta que manté les ordenances fiscals intactes, amb petites modificacions que pràcticament només afecten parades firaires i atraccions.

El regidor d’Hisenda, Ramon Xandri, argumenta que l’executiu municipal “se sent còmode amb el global de tributs en la situació actual”, si bé “estem en una revisió permanent de l’IBI”. Han entrat en vigor diversos factors relacionats amb l’impost de béns immobles, però “l’Ajuntament encara no té definida l’envergadura de les revisions per a les arques municipals fins a final d’any”. Per aquest motiu, per al 2019 l’IBI es mantindrà congelat.  

En la sessió de divendres també es porta a votació l’actualització de l’inventari de béns municipals, les dues principals modificacions del qual corresponen a l’adquisició del Camp del Serra i de l’edifici de Cal Manel. Entre altres punts, l’ordre del dia també inclou l’acceptació dels ajuts atorgats pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat per al manteniment de l’Escola Municipal de Música, en aquest cas per al curs 2016-2017, que ascendeixen a 30.060 euros.  

També en aquest Ple es donarà compte dels informes d’Intervenció corresponents al segon trimestre de l’any, que posen de manifest que l’Ajuntament compleix amb els objectius d’estabilitat pressupostària, regla de la despesa i nivell d’endeutament inferior al 75 per cent, i s’informa favorablement sobre la previsió i execució del pressupost.

  

Ordre del dia Ple 28/09/2018:

 

  1. Aprovació de l’acta de la sessió anterior
  2. Aprovació de l’actualització de l’inventari de béns municipal a 31 de desembre de 2017
  3. Aprovació provisional de la modificació d’ordenances, taxes i impostos
  4. Acceptació de la subvenció atorgada per la Generalitat de Catalunya per a l’Escola Municipal de Música, curs 2016-2017
  5. Aprovació de la sol·licitud de compatibilitat per a activitats públiques i privades de Glòria Domínguez
  6. Informes d’Intervenció: morositat, execució del pressupost i període mitjà de pagament del segon trimestre de 2018
  7. Informes i resolucions
  8. Precs i preguntes
arxivat sota: ,

Banners