Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Convoquen el concurs per escollir el disseny de la ‘Guia de serveis de Solsona i comarca’ 2024

Convoquen el concurs per escollir el disseny de la ‘Guia de serveis de Solsona i comarca’ 2024

Comença l’actualització de dades per a la propera edició de la publicació
Aquesta publicació s'edita cada any i es distribueix gratuïtament a tot el Solsonès

Aquesta publicació s'edita cada any i es distribueix gratuïtament a tot el Solsonès

Com és habitual cada any a la tardor, el Consell Comarcal del Solsonès, l’Ajuntament de Solsona i l’Associació de Festes del Carnaval de Solsona treuen a concurs el disseny de la Guia de serveis de Solsona i comarca, la publicació que coediten anualment amb les dades de contacte de més de 400 establiments, empreses, professionals, entitats i serveis. Hi ha temps per presentar-s’hi fins al 31 d’octubre.

El disseny ha de ser horitzontal de 22 per 16 centímetres i ha d’incloure la inscripció “Guia de serveis de Solsona i comarca 2024” i els logotips d’ambdues institucions locals i l’entitat organitzadora del Carnaval. S’hi ha d’adjuntar un sobre tancat que contingui les dades de contacte de l’autor o autora i lliurar-ho a l’OAC municipal. La proposta seleccionada serà recompensada amb 100 euros i un lot d’entrades per al proper Carnaval. Marta Quesada Sala va resultar-ne guanyadora l’any passat.

Aquesta crida coincideix amb el període d’actualització de dades de les activitats econòmiques que recull la guia i la incorporació d’aquelles que vulguin aparèixer-hi per primera vegada. La nova publicació, de la qual s’editen 2.000 exemplars, és previst que surti al carrer al gener i la distrubució serà gratuïta. La informació de la Guia de serveis de Solsona i comarca també es publica en format electrònic a www.guiadesolsona.cat.  

Tant per renovar la col·laboració com per sortir-hi per primera vegada, cal comunicar-ho per correu electrònic a o per telèfon al 973482003 (ext. 156) abans del 13 d’octubre.

El preu per aparèixer a aquesta eina és el mateix de cada any, de 60 euros, amb un descompte de 10 euros per als establiments associats a la UBIC, Empresaris per al Solsonès o Gremi d’Hostaleria del Solsonès. Aquestes aportacions es destinen íntegrament al finançament del Carnaval, la Fira de Sant Isidre i la Festa Major de Solsona.

arxivat sota: ,

Banners