Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Convoquen una plaça de treball per coordinar les activitats de les piscines municipals de Solsona

Convoquen una plaça de treball per coordinar les activitats de les piscines municipals de Solsona

És una contractació temporal del 7 de juny al 31 d’agost

L’Ajuntament de Solsona ha convocat el procés de selecció per concurs lliure en règim laboral temporal d’una plaça de coordinador/a d’activitats de les piscines municipals per a la propera temporada de bany. Per optar-hi cal disposar del títol de batxiller o tècnic equivalent i del diploma de director d’activitats de lleure infantil i juvenil expedit per la Direcció General de Joventut, el certificat de professionalitat de direcció i coordinació d’aquest tipus d’activitats o el de tècnic d’animació sociocultural i turística.

El contracte serà del 7 de juny al 31 d’agost a temps complet o parcial, segons l’horari acordat i les necessitats del servei. Dissenyar i implantar el programa d’activitats ludicoesportives d’aquest estiu; fer-ne el seguiment; redactar l’informe d’incidències setmanal; presentar la memòria d’activitats a final de temporada, i coordinar els monitors i la resta de personal de les piscines són algunes de les tasques assignades a aquest lloc de treball.

Fins al dia 28

Les persones que hi estiguin interessades poden presentar la documentació, que s’especifica a l’apartat d’ofertes d’ocupació d'aquest web, fins al 28 d’abril. El procés selectiu consistirà en la valoració de mèrits, a partir de l’experiència professional i la formació relacionada amb les funcions, i, en cas que es consideri necessari, una entrevista personal.  

Banners