Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Crida a la participació de la població solsonina d’entre 14 i 20 anys per al nou projecte “Mood jove”

Crida a la participació de la població solsonina d’entre 14 i 20 anys per al nou projecte “Mood jove”

Es vol impulsar la creació d’un grup de nois i noies que proposi una activitat adreçada a tot el col·lectiu

Impulsar la creació d’un grup de joves que tingui interès a organitzar activitats per a la població solsonina d’entre 14 i 20 anys. Aquest és l’objectiu del projecte “Mood jove”, que començarà amb tres sessions participatives. Qui vulgui formar-ne part pot inscriure-s’hi fins al 3 de desembre.

Estàs cansat o cansada que els adults decideixin per tu? Vols formar part d’un grup i organitzar una activitat per a joves? Aquestes són les preguntes que el nou projecte “Mood jove” llança a la població de Solsona d’entre 14 i 20 anys per incentivar-la a prendre part en aquest nou procés participatiu. És una iniciativa de l’Ajuntament de Solsona i el Consell Comarcal, a través dels Serveis Socials i el Servei d’Intervenció Socioeducativa, i l’Oficina Jove del Solsonès en col·laboració amb l’Agència Catalana de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

Per promoure una actuació comunitària que permeti treballar els microracismes, el sentiment de pertinença i la convivència, es vol crear un grup el més variat possible, representatiu de la diversitat social solsonina. La idea és fer els joves protagonistes del que faran i com ho faran a partir d’un projecte col·laboratiu i que pugui desmarcar-se de la mirada adultocèntrica. Per fer-ho, s’oferirà un espai dinamitzat per un equip interdisciplinari de professionals vinculats als serveis públics de la comarca que treballen en l’àmbit de la joventut.

Inscripcions fins al 3 de desembre

Qui vulgui participar a “Mood jove” pot inscriure-s’hi en línia aquí fins al 3 de desembre. En funció del volum de persones que s’hi apuntin es decidirà l’espai on s’organitzaran les tres sessions de treball a partir del gener. Aquest procés ha de desembocar en l’organització d’una activitat per a joves dissenyada pels propis joves. L’objectiu final és proporcionar a aquest sector de la població un espai segur per donar veu a la diversitat de la joventut solsonina i empoderar-la per impulsar nous projectes.    

arxivat sota: ,

Banners