Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Crida a Solsona per ajudar l’ADAS en l’acollida i l’adopció de gats

Crida a Solsona per ajudar l’ADAS en l’acollida i l’adopció de gats

L’associació està saturada amb una quinzena de nous felins per cuidar
(Foto d’ADAS) Un dels gatons en adopció

(Foto d’ADAS) Un dels gatons en adopció

La regidoria de Medi Ambient de Solsona fa una nova crida pública davant la necessitat de l’Associació en Defensa dels Animals de la ciutat (ADAS) de trobar suport per fer-se càrrec dels gats que cuida en aquests moments, i que ja són una quinzena, la majoria dels quals són gatons. L’entitat manifesta que està col·lapsada per cuidar tots els felins que troba abandonats i demana la col·laboració ciutadana.  

L’ADAS, a través d’un conveni amb l’Ajuntament de Solsona, es fa càrrec de l’alimentació i les despeses veterinàries dels gats. Però necessita urgentment trobar cases d’acollida, tal com s’ha demanat en anteriors campanyes, i adopcions. L’associació recorda que és un grup de persones voluntàries que alimenta, esterilitza, cuida, medica, dona biberons i corre al veterinari fins i tot de matinada. Hi ha membres de l’associació que tenen fins a tres animals a casa, i ja no disposen d'espai. D’aquí la necessitat de trobar noves llars.  

També es pot ajudar l’associació fent-se’n soci o fent aportacions econòmiques mitjançant la plataforma Teaming. Per contactar-hi es pot fer per telèfon al 617888114, o bé per correu electrònic a adasolsona@gmail.com.  

arxivat sota:

Banners