Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Dilluns comencen les obres per fer accessibles les voreres de l’avinguda del Cardenal Tarancón de Solsona

Dilluns comencen les obres per fer accessibles les voreres de l’avinguda del Cardenal Tarancón de Solsona

Durant la intervenció, d’un mes de durada prevista, no es podrà estacionar en aquest tram del vial

Dilluns que ve, dia 5, a les vuit del matí, s’iniciaran les obres de supressió de barreres arquitectòniques en el tram de l’avinguda del Cardenal Tarancón de Solsona comprès entre les rotondes de la plaça d’Antoni Guitart i Cal Coll. Per aquest motiu, des de la nit anterior no s’hi podrà estacionar. Aquesta intervenció té una durada prevista d’un mes, si les temperatures ho permeten.

Inicialment, aquestes obres no han de comportar talls de circulació, si bé en la fase final, quan s’hagi de repintar la senyalització horitzontal, probablement caldrà donar pas alternatiu o desviar el trànsit durant un dia. Pel que fa als vianants, en tot moment tindran una vorera accessible. Per tant, l’afectació se cenyirà bàsicament en les places d’aparcament mentre durin els treballs.

L’Ajuntament ha adjudicat les obres a l’empresa Cardona Casafont per un import de 28.600 euros. A partir d’un projecte de Padullés Arquitectes, s’intervindrà en un àmbit d’uns 100 metres lineals de via, aproximadament. La vorera nord, actualment d’1,20 metres i amb diverses barreres arquitectòniques, s’ampliarà fins als 2 metres.  També se n’aixecarà la vorada existent i se’n renovarà el panot malmès. Així mateix, els tres fanals que hi ha actualment en aquesta banda es desplaçaran a l’extrem de la vorera per deixar el pas lliure. L’eixamplament de vorera farà necessari estrènyer els carrils de circulació en aquest tram, una mesura que contribuirà a minorar la velocitat del trànsit.

Aquesta intervenció també inclou l’ampliació dels guals dels tres passos de vianants d’aquest àmbit, inclòs el del carrer de Joaquim Barnola, que s’adequaran fins als 6 metres. A banda d’això, s’arranjaran els xamfrans als dos costats de l’avinguda i a la cruïlla de Cal Coll. El consistori garanteix que les obres hauran finalitzat abans de la campanya de Nadal.

 

arxivat sota: ,

Banners