Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Dos joves en pràctiques treballen per a l’Ajuntament solsoní a través de Garantia Juvenil

Dos joves en pràctiques treballen per a l’Ajuntament solsoní a través de Garantia Juvenil

Una tècnica d’Educació s’ha incorporat a l’Adlsolcar i un tècnic de Salut, a l’Oficina Jove del Solsonès

Des de final d’octubre dos joves beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil treballen a jornada completa per un període de sis mesos per a l’Ajuntament de Solsona amb el suport del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC). Són joves amb formació postobligatòria i en pràctiques.

A l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona s’ha incorporat una tècnica d’Educació per treballar en el projecte Educació 360, impulsat per la regidoria corresponent amb la finalitat de dissenyar un projecte educatiu del territori de Solsona, Cardona i la resta de municipis del Solsonès, a curt i mitjà termini. Aquest pla preveurà l’educació complementària a la dels centres educatius, tindrà en compte les mancances del sistema actual i les necessitats formatives per als professionals del futur i, a la vegada, aspira a convertir-se en un instrument de cohesió social.

Paral·lelament, un tècnic de Salut treballa a l’Oficina Jove del Solsonès en l’elaboració d’un pla de salut jove d’abast comarcal. Aquest document ha de recollir les diferents accions i els serveis que es duen a terme des de l’Oficina Jove i en coordinació amb altres agents del territori.

Ambdós joves tenen una tutora de referència que els acompanyarà durant aquests sis mesos de contractació per definir les tasques i el seu calendari d’execució, així com facilitar-los la formació necessària per desenvolupar correctament els treballs que els ha estat encomanats i l’avaluació. Aquestes places laborals són subvencionades pel SOC, el Fons Social Europeu i la Iniciativa d’Ocupació Juvenil. El consistori solsoní fa almenys quatre anys que s’acull a les convocatòries laborals del Programa de Garantia Juvenil.

Banners