Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / El camp de futbol solsoní es dota d’un nou enllumenat més potent i el doble d’eficient

El camp de futbol solsoní es dota d’un nou enllumenat més potent i el doble d’eficient

Se substitueix l’enllumenat existent per 16 projectors de tecnologia LED de 1.000 watts cadascun
S'han instal·lat 16 focus de tecnologia LED

S'han instal·lat 16 focus de tecnologia LED

El camp de futbol municipal de Solsona ha estrenat l’any amb nou enllumenat. L’anterior era molt deficient i ja no es considerava apte per al terreny de joc. Els setze focus tipus halogenurs metàl·lics de 2.000 watts cadascun que hi havia distribuïts en quatre columnes, i que havien minvat notablement el rendiment, s’han substituït per setze focus de tecnologia LED. La renovació suposa un 50 per cent menys de despesa energètica malgrat millorar la qualitat lumínica.  

Aquesta actuació es va adjudicar a I’empresa local Indesol del Solsonès per un import de 33.000 euros. Amb aquesta inversió, el regidor d’Esports, Joan Parcerisa, destaca que “s’han posat la dia les instal·lacions del camp de futbol, després d’haver renovat també la gespa, els seients de les grades i el marcador”. És conscient que hi ha hi ha actuacions pendents al conjunt del complex poliesportiu i que “les properes inversions hauran de destinar-se a altres equipaments”.      

arxivat sota:

Banners