Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / El Casal Claret presenta a Solsona el calendari ‘Moments 2019’ amb una exposició de fotos

El Casal Claret presenta a Solsona el calendari ‘Moments 2019’ amb una exposició de fotos

Participen en aquest projecte les comunitats cristiana ortodoxa i musulmana de la ciutat

Aquest dijous, dia 29, a les vuit del vespre, es presenta a Solsona el calendari Moments 2019, una iniciativa de l’associació solidària Casal Claret de Vic, que enguany té la participació de dues comunitats religioses solsonines, la cristiana ortodoxa i la musulmana. La temàtica del calendari de l’any que ve versa sobre els centres de culte, tradicions, símbols i gestos de diverses confessions religioses presents principalment a la capital osonenca, però també a Manresa i Solsona.

El projecte del calendari Moments, que el Casal Claret realitza des de fa tres anys, té per objectiu treballar el diàleg interreligiós i entre cultures i la denúncia social. A l’acte de presentació a la capital del Solsonès, que es durà a terme a la sala cultural de l’Ajuntament, hi participaran l’alcalde, David Rodríguez; el director dels Serveis Territorials del Departament de Cultura a la Catalunya Central, Lluís Cerarols, i el president del Casal Claret, Joan Soler. Els diners que es recapten mitjançant la venda d’aquest calendari es destinen a les activitats d’aquesta entitat vinculada a la comunitat claretiana de Vic, que treballa en diverses iniciatives solidàries i d’atenció a col·lectius en risc d’exclusió social.

En el mateix espai, s’hi podrà visitar l’exposició fotogràfica “Moments d’espiritualitats”, que mostra imatges que es recullen en el calendari i altres que han estat seleccionades per a l’ocasió. Les fotografies han estat facilitades per algunes comunitats religioses, fotògrafs professionals i persones que col·laboren en el projecte a títol particular.

Aquesta exposició estarà instal·lada durant aquest cap de setmana, dissabte d’onze a dos quarts de dues i diumenge d’onze a dos quarts de dues i de quatre a sis de la tarda. Hi col·laboren la regidoria d’Acció Social, el Pla de Ciutadania i Immigració del Consell Comarcal i el Departament de Cultura.

  • Activitat: Presentació del calendari Moments 2019 i inauguració de l’exposició “Moments d’espiritualitats”
  • Dia: dijous 29 de novembre
  • Hora: 20 h
  • Lloc: sala cultural de l’Ajuntament de Solsona (c. del Castell, 20, 3a pl.)
  • Activitat: Exposició “Moments d’espiritualitats”
  • Dies i horaris: dissabte 1 d’11 a 13.30 h i diumenge 2, d’11 a 13.30 h i de 16 a 18 h  
  • Lloc: sala cultural de l’Ajuntament de Solsona (c. del Castell, 20, 3a pl.)
arxivat sota:

Banners