Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / El circuit solsoní Mira l’Art fa una crida als artistes locals

El circuit solsoní Mira l’Art fa una crida als artistes locals

En cas que hi hagi més de vint sol·licituds, un jurat extern seleccionarà les obres
Joma ha estat present en les dues primeres edicions del circuit

Joma ha estat present en les dues primeres edicions del circuit

A partir del 24 de novembre i fins a mitjan gener, Solsona tornarà a treure l’art al carrer. La regidoria de Cultura comença a treballar en la tercera edició del circuit artístic Mira l’Art. Per això fa una crida als artistes plàstics de la comarca que hi vulguin participar.

Enguany hi haurà vint aparadors disponibles entre la plaça del Camp i el nucli antic, el mateix nombre que l’any passat. En cas que es presentin més sol·licituds, un jurat extern farà la selecció de les obres. Per aquest motiu, per inscriure-s’hi cal enviar un text descriptiu i fotografies de l’obra abans del primer de novembre a cultura@ajsolsona.cat.

Mira l’Art és una iniciativa de la regidoria de Cultura pensada per apropar l’art a la ciutadania i, alhora, dinamitzar un dels principals eixos comercials de Solsona pels volts de Nadal fent que aparadors de locals buits recobrin vida. Els dos darrers anys s’hi han pogut veure pintures, il·lustracions i gravats, escultures, ceràmica, fotografia, imatgeria festiva, treballs de marqueteria i instal·lacions.

Així mateix, el circuit es converteix en una plataforma per donar a conèixer i promocionar els autors locals –l’any passat alguns dels participants van vendre l’obra exposada i van rebre encàrrecs. Cada proposta s’acompanya d’una fitxa descriptiva, les dades de contacte de l’artista i la seva pròpia presentació, que es pot escoltar a través d’un codi QR. Hi col·laboren els propietaris que cedeixen els locals i Solsona FM.

Banners