Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / El Club de lectura d’àlbums il·lustrats de Solsona convida les famílies a una sessió en veu alta

El Club de lectura d’àlbums il·lustrats de Solsona convida les famílies a una sessió en veu alta

La sessió es durà a terme el dimarts 6 a dos quarts de sis de la tarda a la biblioteca

Hem trobat un barret, L’enigma de Vilagallina, L’espera i La talpeta que volia saber qui li havia fet allò al cap són alguns dels títols que el Club de lectura d’àlbums il·lustrats de la Biblioteca Carles Morató de Solsona compartirà amb el públic familiar que dimarts vinent, 6 de novembre, a dos quarts de sis de la tarda s’apropi al saló de les Homilies d’Organyà.

Amb una lectura en veu alta, la biblioteca s’adhereix a la Setmana de l’Àlbum 2018, que s’organitza del 5 a l’11 de novembre bàsicament a les comarques barcelonines. Aquesta activitat té per finalitat continuar popularitzant el gènere de l’àlbum il·lustrat entre les famílies solsonines. La selecció d’obres que es llegiran intenta reflectir una àmplia diversitat de tècniques pictòriques i la riquesa de les narracions d’autors tant nacionals com estrangers, majoritàriament actuals.

Els àlbums combinen narratives visuals i lingüístiques i la seva principal característica és la força de la imatge o la il·lustració, que és imprescindible per entendre la història. Des del 2016, la biblioteca solsonina ha organitzat activitats diverses per donar a conèixer aquest gènere entre els infants i els adults, entre els quals hi ha hagut xerrades, contacontes i el primer Concurs d’àlbums il·lustrats. El club de lectura centrat en aquest tipus de literatura, creat el curs passat a la Biblioteca Carles Morató, l’integren onze dones, que es troben el primer dimarts de cada mes.

  • Activitat: Lectura en veu alta d’àlbums il·lustrats
  • Dia: dimarts 6 de novembre
  • Hora: 17.30 h
  • Lloc: saló de les Homilies d’Organyà de la Biblioteca Carles Morató:
  • Entrada: gratuït

Banners