Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / El complex poliesportiu de Solsona inaugura el servei de bar, gestionat per Amisol

El complex poliesportiu de Solsona inaugura el servei de bar, gestionat per Amisol

Funcionarà sempre que hi hagi competicions o altres activitats a les instal·lacions

Ramon Xandri i Montse Giralt, a les noves instal·lacions

A partir d’aquest cap de setmana el complex poliesportiu municipal de Solsona millora els seus serveis. Dissabte a les dotze del migdia s’inaugura un bar al pavelló nou, condicionat per l’Ajuntament i gestionat per Amisol a partir d’un conveni de col·laboració. No hi ha un horari fixat d’obertura, si bé funcionarà sempre que hi hagi competicions o altres activitats de les entitats esportives a les instal·lacions.  

Aquest espai, situat al primer pis de l’equipament, just damunt l’accés principal, té una superfície de 50 metres quadrats. S’hi ha habilitat un taulell d’obra amb revestiment i s’ha delimitat amb tanques metàl·liques transparents. També s’hi ha col·locat algunes taules. La cuina, de petites dimensions, està integrada dins la pròpia barra del bar. Aquesta obra, que ha tingut un cost de 13.000 euros, ha estat executada per Marsol, Indesol i la brigada municipal.

Els horaris del nou servei es concretaran en funció als criteris d’assistència i una vegada consultades les entitats usuàries. En qualsevol cas, obrirà mentre hi hagi el personal municipal que té cura de les instal·lacions. A l’estiu, el bar donarà suport al quiosquet de les piscines municipals, la gestió del qual també assumeix Amisol.

Tal com recull el conveni de col·laboració entre el consistori i l’Associació pro Minusvàlids de Solsona i Comarca, atesa la dimensió social de l’entitat, és voluntat de l’Ajuntament col·laborar-hi posant al seu abast la possibilitat de realitzar tasques que permetin obtenir recursos econòmics que facin viable el centre especial de treball, i que alhora contribueixin a la integració sociolaboral dels seus usuaris.

Per això, la cessió és de caràcter gratuït, de manera que Amisol no haurà de satisfer cap contraprestació per l’ús del bar. D’altra banda, a partir d’ara les entitats usuàries del pavelló no podran instal·lar barres ni vendre productes alimentaris i begudes. A canvi, el bar es compromet a oferir el servei tots aquells dies que hi hagi activitat i els clubs i associacions ho demanin. Aquest acord serà vàlid fins a final del 2019 i es podrà prorrogar per acord de les dues parts. En l’acte inaugural, aquest dissabte, hi haurà la presència, entre d’altres, de l’alcalde, David Rodríguez, i el president d’Amisol, Josep Caballol.

arxivat sota: ,

Banners