Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / El Consell de la Gent Gran de Solsona fa una crida per recopilar fotografies de besavis amb besnets

El Consell de la Gent Gran de Solsona fa una crida per recopilar fotografies de besavis amb besnets

Les imatges es mostraran en una exposició al juny durant la setzena Setmana de la Gent Gran

El Consell de la Gent Gran de Solsona fa una crida per recopilar fotografies familiars. El seu objectiu és organitzar una exposició fotogràfica que mostri la proximitat de la relació entre generacions tan allunyades per edat dins d’una mateixa família com és entre besavis i besàvies i els més petits de la casa. “Juguem a saltar generacions. Besavis/besàvies i besnets/besnetes” serà el títol de la mostra, que es muntarà en el marc de la setzena Setmana de la Gent Gran de Solsona, enguany a partir del 8 de juny.

Aquesta iniciativa s’inspira en la mostra de fotografies que Pura Travé ha dut a terme a la Fundació Althaia aquest any i a la sala d’exposicions de Foto Art Manresa l’any passat sota el títol “Besavis i besnets. Tan lluny i tan a prop”. De fet, la voluntat del Consell de la Gent Gran és portar l’exposició manresana a Solsona i complementar-la amb fotos protagonitzades per solsonins. Hi col·labora la regidoria d’Acció Social a través dels Serveis Socials Bàsics del Solsonès.

Per aquest motiu, qui vulgui col·laborar-hi, pot enviar les fotos per correu electrònic a ssapadmin@ajsolsona.cat, o bé dur-les gravades en un llapis de memòria a la secretaria dels Serveis Socials de l’Ajuntament de Solsona, situada al segon pis. Es demana adjuntar-hi informació bàsica de contacte dels autors i els noms de les persones que hi apareixen retratades. Hi ha temps per participar-hi fins al 15 de maig.

arxivat sota: ,

Banners