Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / El Consell de la Gent Gran fa una crida a la incorporació de veus noves

El Consell de la Gent Gran fa una crida a la incorporació de veus noves

S’agraeix la tasca del grup de caminada i el d’organització de les tardes de música, que han mantingut l’activitat durant la pandèmia

El Consell de la Gent Gran de Solsona fa una crida a tothom que vulgui participar-hi. “Necessitem noves veus per anar treballant pel bé de la nostra comunitat”, expressen els membres de la junta actual, pendent de renovar-se en breu. La setmana passada aquest òrgan consultiu de l’Ajuntament va retrobar-se en el primer plenari presencial que es duu a terme en el context de pandèmia.

Aquest col·lectiu, presidit per l’alcalde, David Rodríguez, va tenir un record especial per a dos companys que han traspassat enguany, Salvi Nofrarias, que n’era el vicepresident, i mossèn Joan Camps, representant de l’Hospital Pere Màrtir Colomés, “dues persones treballadores i vitals que van dedicar temps i esforços al Consell de la Gent Gran”. També es va agrair la dedicació durant anys de dues persones que han deixat l’òrgan, Lídia Orrit i Josep M. Massegú.

L’objectiu d’aquest òrgan és donar resposta a les necessitats específiques de les persones grans de la ciutat i s’organitza en comissions de salut, trànsit i urbanisme, relacions institucionals i activitats. A banda dels representants de tots els grups municipals, en formen part representants de diverses associacions i ciutadans a títol particular.

Qui vulgui incorporar-se al Consell de la Gent Gran pot adreçar-se a qualsevol dels seus integrants o als Serveis Socials de l’Ajuntament, escriure a la bústia del Casal Cívic Xavier Jounou o enviar un correu electrònic a c.gent_gran@ajsolsona.cat i cggsolsona@gmail.com. Així mateix, l’òrgan es posa a disposició de tota la població de la comarca que li vulgui fer arribar propostes, queixes o inquietuds i es compromet a traslladar-les a les institucions locals.

“L’estiu més gran”

Entre les activitats organitzades pel consell hi ha les tardes de música i el grup de caminada. Des de l’Ajuntament, també s’agraeix especialment la tasca d’aquests grups que, malgrat la pandèmia, han continuat mantenint l’activitat, sempre adaptant-se als protocols sanitaris. També pren part en la programació de la Setmana de la Gent Gran, que s’organitza cada primavera. A causa de les restriccions, enguany s’ha considerat més adient substituir la concentració d’actes durant una setmana per una agenda repartida durant tot el juliol, que portarà per títol “L’estiu més gran”. Malgrat la situació, es considera positiu i necessari que la gent gran es mantingui activa i tingui ocasions per socialitzar amb una oferta de lleure atractiva. La programació es donarà a conèixer les properes setmanes, una vegada estigui tancada.

arxivat sota: ,

Banners