Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / El consistori solsoní penja la bandera multicolor per adherir-se al Dia per l’Alliberament LGTBI

El consistori solsoní penja la bandera multicolor per adherir-se al Dia per l’Alliberament LGTBI

Un any més, l’Ajuntament de Solsona s’adhereix al Dia per l’Alliberament de lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals, que es commemora cada 28 de juny, penjant la bandera multicolor en un dels balcons consistorials. Tal com va fer el passat 17 de maig, amb motiu del Dia Internacional contra l’Homofòbia i la Transfòbia, amb aquest gest simbòlic la ciutat vol manifestar el suport públic i visible al col·lectiu LGTBI i defensar-ne els seus drets.

Avui es commemora el 49è aniversari de la revolta de Nova York que es considera l’inici de la reivindicació pels drets i llibertats de les persones gais, lesbianes, transsexuals i bisexuals. Tal com recorda l’associació Talcomsom a les comarques de la Catalunya Central, actualment l’estigma encara és present entre les persones homosexuals, que pateixen una desigualtat evident, i la transsexualitat segueix sent considerada una patologia. Per això reclama la implicació de totes les administracions públiques per avançar en una societat més igualitària. L’Ajuntament de Solsona aprofita l’ocasió per felicitar la tasca d’associacions com LGTB Talcomsom, que enguany compleix deu anys.

L’Ajuntament expressa el seu compromís a continuar treballant, conjuntament amb les entitats i les altres administracions, contra la discriminació per raó d’orientació sexual i identitat de gènere, a fi d’assolir la normalitat social del col·lectiu.

arxivat sota:

Banners