Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / El jove artista solsoní Pau Vendrell-Espluga exposa el projecte fotogràfic ‘Inventari’ a la Biblioteca Carles Morató

El jove artista solsoní Pau Vendrell-Espluga exposa el projecte fotogràfic ‘Inventari’ a la Biblioteca Carles Morató

La instal·lació, que consta de deu imatges, es pot visitar del 5 de març al 2 d’abril

Plasmar la nostàlgia del dolç temps d’infantesa a partir d’una catalogació d’objectes familiars passats pel sedàs de l’estètica digital. Aquesta és la idea de l’exposició de fotografia “Inventari”, que el jove artista solsoní Pau Vendrell-Espluga porta a la Biblioteca Carles Morató de Solsona. Es podrà visitar en l’horari de l’equipament a partir de dissabte i fins al 2 d’abril.

El públic hi veurà una sèrie de deu imatges que evoquen la realitat diària d’una família de classe mitjana. S’hi veuen objectes quotidians de la llar, com gots i cadires i un marc de fotos, sobre els quals l’artista experimenta en la forma i el significat. “A cavall de l’art digital i la fotografia, vol ser un homenatge a un temps passat, però utilitzant una estètica contemporània i cridanera pròpia de la generació digital”, explica l’autor.

Pau Vendrell-Espluga (Solsona, 1998) estudia fotografia. Ha treballat amb marques de roba i estudis, a més de presentar els seus propis projectes personals. El seu treball barreja la fotografia i les arts gràfiques i posa l’accent en els colors, les formes i les textures, més que no pas en el subjecte.

 

Activitat: exposició de fotografia “Inventari”, de Pau Vendrell-Espluga
Dies: del 5 de març al 2 d’abril
Horari: dimarts, divendres i dissabte, de 10 a 13.30 h, i de dilluns a dvivendres, de 16 a 20 h
Lloc: saló de les Homilies d’Organyà de la Biblioteca Carles Morató (pl. de Ramon Llumà)

Banners