Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / El músic i filòleg Lou Hevly presenta a Solsona el llibre que explica la seva vivència del Parkinson

El músic i filòleg Lou Hevly presenta a Solsona el llibre que explica la seva vivència del Parkinson

L’acte és organitzat aquest divendres a les set del vespre a la biblioteca Carles Morató
(ARXIU particular) L'autor nascut als Estats Units és veí de Manresa des dels anys 80

(ARXIU particular) L'autor nascut als Estats Units és veí de Manresa des dels anys 80

El filòleg i músic manresà nascut a Seattle Lou Hevly recull en un llibre la seva experiència de conviure amb una malaltia degenerativa incurable. L’autor presenta El meu encontre amb el Parkinson (Parcir, 2023) a la biblioteca Carles Morató de Solsona aquest divendres a les set del vespre acompanyat de la neuròloga Júlia Saura i la psicòloga Assumpta Junyent.

Per a Lou Hevly (Seattle, 1949), veí de Manresa, “hi ha molts camins que podem seguir per fer front als símptomes de la malaltia”, fins i tot quan és incurable. Després de publicar diversos llibres en català sobre gramàtica anglesa, Hevly ha escrit aquesta obra per explicar la seva relació amb el Parkinson, tot abordant-ne els símptomes, la medicació, les teràpies i els hàbits. El llibre s’adreça especialment a les persones afectades, les seves famílies i els professionals de la salut.

El neuròleg Jaume Kulievsky, autor de la introducció de l’obra, la qualifica d’“introspecció valenta i sincera en un territori desconegut”. Es tracta d’una “lliçó viva i humanitzant que ens posa en contacte tant amb nosaltres mateixos en el món de la medicina com amb la realitat dels nostres pacients”, escriu el cardiòleg Valentí Fuster, que en firma el preàmbul. L’acte d’aquest divendres és organitzat per la Biblioteca Carles Morató.

Acte: Presentació del llibre El meu encontre amb el Parkinson, de Lou Hevly
Dia: divendres 12 de gener de 2024
Hora: 19 h
Lloc: saló de les Homilies d’Organyà de la biblioteca Carles Morató

Banners