Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / El Punt Empresa convoca a un nou seminari a Solsona els negocis interessats a captar talent

El Punt Empresa convoca a un nou seminari a Solsona els negocis interessats a captar talent

El consultor i formador Carlos Bella oferirà una sessió presencial a la biblioteca divendres vinent al matí

Els assistents al nou seminari organitzat a Solsona pel Punt Empresa de l’Agència de Desenvolupament Local haurien de sortir-ne amb les eines necessàries per captar i retenir professionals per a llocs de treball qualificats. Aquest és l’objectiu de la convocatòria programada per divendres vinent, 11 de novembre, de deu a dotze del matí, al saló de les Homilies d’Organyà de la Biblioteca Carles Morató. El seminari, titulat “Com atreure i fidelitzar el talent”, anirà a càrrec del consultor i formador de desenvolupament personal i professional Carlos Bella.    

Segons el Punt Empresa, aquesta iniciativa té la voluntat de continuar treballant per donar resposta a les dificultats que han manifestat empreses del Solsonès i Cardona per cobrir determinats llocs de treball. La idea és sensibilitzar el conjunt d’empreses del territori sobre la necessitat d’avançar cap a un nou paradigma en la gestió del talent posant atenció en les polítiques de recursos humans en relació a la captació i fidelització del personal. Aquest seminari es concep com una sessió teòrico-pràctica en què s’explicaran diverses tècniques. Com convertir els visitants en persones candidates, com crear una experiència per als candidats i com convertir el personal contractat en ambaixador de la pròpia empresa on treballa són alguns dels punts que es tractaran.

Inscripció gratuïta

La participació al seminari és gratuïta, però requereix inscripció prèvia a https://bit.ly/seminarisnovembre2022. És una acció formativa subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de projectes innovadors i experimentals, dels programes de suport al desenvolupament local i del Departament d’Empresa i Treball.

Aquest seminari del Punt Empresa no és la primera acció organitzada per dotar el teixit empresarial de recursos per captar talent. Fa dos anys es van dur a terme dos seminaris més adreçats a càrrecs directius i professionals de Recursos Humans per atraure personal qualificat. Fruit d’allò es va elaborar un document que es pot consultar en línia aquí: https://www.adlsolcar.cat/2021/03/idees-clau-per-a-latraccio-del-talent/. Aquestes iniciatives s’han de vincular a l’estudi realitzat el 2020 sobre la competitivitat del Solsonès i Cardona en l’atracció i retenció de talent.  

Banners