Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / El Racó de les Lletres i la Música, un nou espai de la biblioteca solsonina durant l’agost

El Racó de les Lletres i la Música, un nou espai de la biblioteca solsonina durant l’agost

Dimarts el recital '(In)visibles' obre la segona edició del Barri de les Lletres i la Música

Durant l’agost, la Biblioteca Carles Morató de Solsona ho posa fàcil per endinsar-se en la lectura. La plaça de Ramon Llumà acollirà el Racó de les Lletres i la Música, un espai per llegir a la fresca cada dia de set a vuit del vespre. A més, l’equipament disposarà de les obres proposades pels més de trenta comerços solsonins que participen a la segona edició del Barri de les Lletres i la Música, que se celebra durant la primera quinzena del mes.

Una altra novetat del certamen és la recuperació de la figura del pregoner, que serà representada pel jove Miquel Pérez Chimeno. Serà l’encarregat de presentar les actuacions i llegir fragments dels llibres escollits pels establiments en diversos punts de la ciutat. Se’l trobarà els matins dels dies de recital.

El Barri de les Lletres i la Música, impulsat per la UBIC i Empresaris per al Solsonès, dinamitzarà les zones comercials de la ciutat amb una desena d’actuacions gratuïtes a carrers i places, sempre a dos quarts de dotze del migdia. La programació es pot consultar al web https://elbarrideleslletresilamusica.cat/, on també hi ha publicats petits fragments dels llibres proposats pels establiments, i al compte d’Instagram @elbarrideleslletresilamusica.

Una desena d’actuacions al carrer

Dimarts que ve, dia 3, al passeig del Pare Claret davant del Casal de Cultura i Joventut, Rosa M. Arrazola, Emma Roca i Nora Jou encetaran la programació amb el recital (In)visibles. Es tracta d’un recital de poemes de temàtica feminista que visibilitzen les dones i fan paleses les violències que encara les assetgen, segons explica la poeta i artista plàstica Rosa M. Arrazola.

El Barri de les Lletres i la Música continuarà amb els concerts A dues veus,  de Mireia Costa i Lleó Pérez; Poca cosa, de Montserrat Isanta i Eduard Gener; Moment circular, de Laia Pujol i Alexander Aranda, i Música de carrer, de La Quinta acústics. La segona setmana, a partir del dimarts 10, el certamen seguirà amb el recital Vaccí en vers, a càrrec de Marga & Noemí; Entre tangos i valsos, de Martina Marsal i Lídia Soldevila; el Recorregut diatònic pels Països Catalans de la mà d’Alguer Vendrell; el número Peripècies al cel, amb Alba Mascarella i Montse Riu, i Epíleg, a càrrec de Gerard Enrique Grup.

El Barri de les Lletres i la Música és una iniciativa per potenciar la cultura i el comerç locals. És un projecte de la UBIC i Empresaris per al Solsonès amb la col·laboració de l’Ajuntament de Solsona i l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona, la Biblioteca Carles Morató i la Diputació de Lleida i el finançament de Solsona Co.

Banners