Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / El SAI del Solsonès fa una crida a alliberar-se de prejudicis i pressions socials amb una nova campanya

El SAI del Solsonès fa una crida a alliberar-se de prejudicis i pressions socials amb una nova campanya

Comença dilluns i durarà quatre setmanes a les xarxes socials amb el lema “#Alliberemnos”
(AUTOR: Pau Reig) Imatge de l'acte familiar organitzat el 28 de juny amb motiu del Dia per l'alliberament LGBTI

(AUTOR: Pau Reig) Imatge de l'acte familiar organitzat el 28 de juny amb motiu del Dia per l'alliberament LGBTI

Sota el lema “#Alliberemnos”, el Consell Comarcal i l’Ajuntament de Solsona, a través del Servei d’Atenció Integral del Solsonès, posen en marxa una campanya de sensibilització a les xarxes socials sobre la realitat LGBTIQ+.  Durant un mes, la iniciativa cridarà a alliberar-se de la ignorància, els prejudicis i les pressions socials.

El 2019 el SAI va elaborar una diagnosi sobre la situació al Solsonès de les persones lesbianes, gais, bisexuals, transsexuals, intersexuals, queer i de qualsevol altre tipus d’orientació sexual o identitat de gènere. Els seus resultats es volien presentar el març. Amb tot, l’estat d’alarma no va permetre organitzar l’acte.

Ara, es proposa reflexionar setmanalment a través dels comptes de l’Ajuntament i el Consell Comarcal a Instagram i altres xarxes sobre temes que l’estudi posa de manifest. El sexili, que es refereix a l’allunyament de casa per traslladar-se a viure amb més llibertat a una altre indret, i la diversitat existent més enllà del binarisme home-dona són alguns dels conceptes que s’abordaran.

El SAI del Solsonès, creat al Consell Comarcal el 2018, ofereix informació, atenció i suport en incidències, denúncies o altres tràmits relacionats amb la discriminació i coordina accions comarcals de sensibilització i prevenció de la LGBTIfòbia. S’hi pot contactar per telèfon, al 973483234 i per correu electrònic, a saisolsones@elsolsones.cat.

arxivat sota: ,

Banners