Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / El SAI Solsonès engega una campanya per normalitzar la diversitat de models familiars

El SAI Solsonès engega una campanya per normalitzar la diversitat de models familiars

Arrenca per la Fira de Sant Isidre i es difondrà per mitjà de les xarxes socials coincidint amb el Dia internacional de les famílies

Hi ha famílies monoparentals, homoparentals, mixtes i de pares separats, a més de les tradicionals. Per normalitzar la diversitat de models familiars cal fer-la visible. D’aquesta concepció parteix la nova campanya de sensibilització que engeguen el Consell Comarcal i l’Ajuntament de Solsona per mitjà del Servei d’Atenció Integral (SAI) del Solsonès. Arrenca aquesta setmana, aprofitant el caràcter familiar de la Fira de Sant Isidre i coincidint amb el Dia internacional de les famílies, que se celebra el 15 de maig.

La campanya porta per lema “Toc, toc, qui hi ha? Obre la porta a la diversitat familiar!” i consisteix en una sèrie de cinc il·lustracions realitzades pel tècnic municipal Víctor Pallarès. Cada il·lustració reprodueix un model familiar, com el de la Berta, que ens presenta la seves dues mares; o el de la Núria, que ens presenta un germà que abans es deia Maria, però ara és el David. Es podran veure en format de cartells a les cartelleres municipals i equipaments públics de la ciutat i a partir d’avui mateix es difonen a través de les xarxes socials.

Aquesta iniciativa sorgeix del SAI Solsonès, que ofereix informació, atenció i suport en incidències, denúncies o altres tràmits relacionats amb la discriminació, i impulsa accions comarcals de sensibilització i prevenció de la LGBTIfòbia, entre d’altres. S’ubica a les dependències del Consell Comarcal amb horari d’atenció al públic els dimarts i dijous de nou a onze del matí.

Banners