Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / El Servei Municipal d’Aigua de Solsona neteja els dipòsits de Rotgers i millora la injecció de clor a la xarxa

El Servei Municipal d’Aigua de Solsona neteja els dipòsits de Rotgers i millora la injecció de clor a la xarxa

L’operació es realitza amb personal propi, després d’una inversió en mitjans, EPI i formació

Aquesta setmana el Servei Municipal d’Aigua de Solsona duu a terme la neteja anual dels dipòsits d’aigua potable de Rotgers. Els operaris aprofiten aquesta actuació reglamentària, necessària per mantenir les condicions higièniques de les instal·lacions, per realitzar també una millora en la injecció de clor a la xarxa, que ha de permetre mantenir uns valors més constants.

El personal del Servei Municipal d’Aigua està capacitat per realitzar aquestes tasques després d’haver superat una formació específica de treballs confinats i un cop feta la inversió necessària per adaptar els dipòsits en termes de seguretat i adquirir els equips de protecció individual (EPI) i mitjans necessaris. Aquesta aposta en la modernització del servei suposa un estalvi per a les arques municipals, ja que la contractació d’una empresa externa per a la neteja de les instal·lacions suposaria un cost de 5.600 euros l’any. L’operació no suposa cap tall en el subministrament de l’aigua per a la població.  

arxivat sota:

Banners