Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / El setè Concurs de punts de llibre de la biblioteca solsonina s’obre a l’alumnat de 5è i 6è

El setè Concurs de punts de llibre de la biblioteca solsonina s’obre a l’alumnat de 5è i 6è

El treball guanyador es publicarà i es premiarà amb una subscripció gratuïta d’un any a una revista

Cada mes de juny la biblioteca solsonina celebra el seu aniversari i, per fer-ho, publica un nou punt de llibre dissenyat des de la creativitat infantil. Per això, juntament amb el Pla Educatiu d’Entorn aquest mes es convoca el setè Concurs de punts de llibre de la Biblioteca Carles Morató. Enguany s’obre a tot l’alumnat de cinquè i sisè de primària de la ciutat.

A banda dels cursos dels participants, que solen variar d’un any per l’altre, les bases de la convocatòria es mantenen iguals que les de les edicions anteriors: es demana plasmar en una frase o un text molt breu què inspira la biblioteca o què és allò que agrada de l’equipament i acompanyar-ho d’un dibuix amb tècnica lliure. El treball s’ha de presentar en una cartolina de 6 per 21 centímetres, amb el dibuix en una banda i la frase i les dades de contacte de l’autor en l’altra. La proposta guanyadora, a més de publicar-se i distribuir-se a partir del juny des de la biblioteca, es premiarà amb la subscripció gratuïta a una revista per un any.

El lliurament es pot fer fins al 31 de maig físicament a la Biblioteca Carles Morató, o bé en format digital per correu electrònic a biblioteca.solsona@ajsolsona.cat. El jurat, integrat per representants de la biblioteca, el Pla Educatiu d’Entorn i la regidora de Cultura, valorarà l’originalitat del contingut tant gràfic com escrit. El seu veredicte es comunicarà el 7 de juny i tots els punts de llibre s’exposaran a la biblioteca i a les xarxes socials. L’any passat s’hi van presentar una trentena de treballs, d’entre els quals es va seleccionar el de l’alumna de l’escola El Vinyet Txell Cardona i Farràs.

Les bases completes del concurs es poden consultar aquí.

Banners