Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / El Solsonès reprèn la campanya de vacunació el dia 15 amb la tercera dosi contra la COVID

El Solsonès reprèn la campanya de vacunació el dia 15 amb la tercera dosi contra la COVID

El Centre Sanitari administrarà el vaccí a la sala Polivalent de Solsona de deu del matí a set del vespre

Dimecres vinent, dia 15 de desembre, el Centre Sanitari del Solsonès reprendrà la campanya de vaccinació oberta sense cita amb la tercera dosi contra la COVID a la Sala Polivalent de Solsona. El vaccí s’administrarà durant tot el dia, de deu del matí a set del vespre a les persones que tinguin un metge assignat a la comarca.

Com en les ocasions anteriors, per a aquesta campanya per inocular la dosi de reforç no s’ha de demanar hora, i només cal acudir-hi amb la tarja sanitària. És una crida adreçada especialment a les persones de 60 anys i més, les que estan vacunades amb Janssen que no haguessin passat la malaltia abans i que faci tres mesos del vaccí i aquelles que no hagin iniciat la vacunació o completat la pauta.  

CASUÍSTIQUES PER TENIR EN COMPTE:

Interval que cal respectar des de la darrera dosi rebuda a la primovacunació (en cas de vacunació completa i infecció Covid actual, un cop el/la pacient es RECUPERI de la COVID i FINALITZI L’AÏLLAMENT):

  • Cal haver superat els sis mesos en la pauta de dues dosis de Moderna + Moderna o Pfizer + Pfizer o Astra + Pfizer o  Astra + Moderna.
  • Cal haver superat els tres mesos en la pauta de dues dosis Astra + Astra.
  • Cal haver superat els tres mesos en la pauta d’una dosi Janssen.
arxivat sota: ,

Banners