Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / El Teatre Comarcal de Solsona proposa dissabte un musical que reivindica la modernitat de Monteverdi

El Teatre Comarcal de Solsona proposa dissabte un musical que reivindica la modernitat de Monteverdi

Vox Harmonica tanca la gira d’aquest muntatge de temàtica totalment contemporània a la capital del Solsonès

La companyia Vox Harmonica fa a Solsona la darrera parada de la gira de Club Monteverdi, amb guió original del dramaturg Jordi Pérez Solé. Es tracta d'una obra de teatre musical amb una relectura de la música del pare de l'òpera a partir d'un argument que es basa en la necessitat de l'ésser humà del segle XXI de viure experiències sensorials intenses mitjançant les noves tecnologies. Se’n representarà una única funció aquest dissabte, dia 23, a les nou del vespre al Teatre Comarcal.

A través de la música de Claudio Monteverdi i en un divertit joc de cites creuades, els visitants d'aquest club viuran situacions d'avui i sentiran emocions no tan diferents d'aquelles generades fa 400 anys a Màntua o Venècia. La comèdia romàntica i el drama es mesclen en un seguit de primeres trobades entre diferents parelles que s’han conegut a través d’una aplicació mòbil.

Club Monteverdi té la interpretació musical i escènica d'Anaïs Oliveras (soprano), Eulàlia Fantova (mezzosoprano), Mariona Llobera (alto), Matthew Thomson (tenor), Antonio Fajardo (baix) i Edwin Garcia (tiorba). Vox Harmonica és un ensemble vocal per a la interpretació de la música antiga dels segles XVI i XVII.

Entrades no numerades

Organitza aquesta obra a Solsona la regidoria de Cultura. El preu de l'entrada és de 12 euros i es vendrà a partir d'una hora abans a taquilla i per la plataforma digital www.entrapolis.com. Les entrades no són numerades.

Per mitjà del conveni d'Apropa Cultura, la regidoria de Cultura reserva set entrades al preu reduït de 3 euros per als usuaris d'entitats socials i una localitat per a cadira de rodes. Cal fer la reserva a través del web www.apropacultura.cat.

  • Teatre: Club Monteverdi, teatre musical a càrrec de Vox Harmonica
  • Dia: dissabte 23 de març de 2019
  • Hora: 21 h
  • Lloc: Teatre Comarcal de Solsona
  • Entrades: 12 euros, només a taquilla i a www.entrapolis.com / Preu reduït Apropa: 3 euros
arxivat sota:

Banners