Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Els contagis al Solsonès minven a poc més d’una tercera part, si bé l’índex de rebrot segueix disparat

Els contagis al Solsonès minven a poc més d’una tercera part, si bé l’índex de rebrot segueix disparat

Els nous positius detectats passen de 154, fa dues setmanes, a 60 casos la passada

Els nombre de contagis al Solsonès han descendit fins als 60 nous positius detectats en una setmana, 59 a través de 278 proves PCR i un a partir de tres TAR realitzats al Centre Sanitari. Tot i que aquestes xifres suposen un 39% menys de contagis respecte de la setmana anterior, continuen sent excessivament altes. També cal matisar que el nombre de positius podria ser molt superior, tenint en compte que el nou protocol del Departament de Salut estableix l’aïllament domiciliari dels contactes estrets, sense sotmetre’ls a un test si no presenten símptomes.  

En relació al perfil de persones positives, es tracta de joves i familiars seus d’entre 40 i 50 anys i algunes persones de més edat. L’índex de risc de rebrot segueix disparat a la comarca amb 2.421,07 punts, un valor que a Solsona assoleix els 2.582,10 punts. També és negatiu l’indicador que mesura la velocitat de contagi: la taxa de reproducció és d’1,68 a la capital comarcal i d’1,75 al Solsonès, amb la qual cosa es confirma la tendència creixent de l’epidèmia.

Pel que fa al confinament d’infants i joves a casals d’estiu, avui acaba l’aïllament d’un dels grups de les activitats multiesportives de les piscines municipals de Solsona, mentre que s’han confinat un grup de campaments que s’havia instal·lat a la Ribera Salada i un altre del Port del Comte.

arxivat sota: ,

Banners