Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Es convoca una borsa de treball de monitors per a les piscines municipals de Solsona

Es convoca una borsa de treball de monitors per a les piscines municipals de Solsona

El termini per presentar sol·licituds a l’Ajuntament es tancarà el dia 20 al migdia

L’Ajuntament de Solsona ha publicat la convocatòria d’una borsa de treball per a la contractació laboral temporal de monitors per a les activitats multiesportives de l’estiu a les piscines municipals. Les persones que hi estiguin interessades tenen temps fins al dia 20 d’aquest mes per presentar la sol·licitud.

Els monitors tindran una jornada parcial de 21 hores la setmana, repartides de dilluns a divendres els matins de nou a una, a més d’una hora de programació setmanal –amb jornades ampliables per als serveis de canguratge, classes dirigides de tarda i altres actes–. Les tasques consistiran a fer-se càrrec del grup assignat, executar les activitats fixades pel coordinador i vetllar pel material que s’utilitzi. La durada del contracte variarà en funció del volum d’infants inscrits a l’oferta multiesportiva, que començarà el 28 de juny.

Per participar en el procés selectiu cal tenir el títol de graduat en ESO o equivalent. En la valoració de mèrits de les persones aspirants, es tindran en compte l’experiència professional com a monitor de lleure o esportiu des del 2015 ençà i la disposició dels títols de monitor d’activitats d’educació en el lleure, director d’activitats o monitor esportiu, entre altres titulacions.

Les bases de convocatòria i la documentació necessària per tramitar la sol·licitud es poden consultar a l’apartat d’ofertes d’ocupació del web municipal (https://bit.ly/3h2jQKc).

Banners