Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eines personals

Ajuntament de Solsona
Sou a: Inici / La Ciutat / Notícies / Es crea a Solsona l’Oficina Municipal d’Escolarització per atendre les famílies sobre l’oferta educativa de la ciutat

Es crea a Solsona l’Oficina Municipal d’Escolarització per atendre les famílies sobre l’oferta educativa de la ciutat

El nou servei cursa les preinscripcions fora del període ordinari

Recentment, s’ha creat l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME) de Solsona, amb el lema “Solsona Educa”, per atendre millor les famílies sobre l’oferta educativa de la ciutat. A més d’informar dels centres públics, els concertats i els autoritzats pel Departament d’Educació, l’OME cursa les sol·licituds de plaça escolar, especialment durant el curs, és a dir, fora del període ordinari.

Aquest nou servei, ubicat al primer pis de les dependències municipals, és fruit d’un conveni entre l’Ajuntament i el Departament d’Educació per facilitar el procés d’escolarització de l’alumnat als centres docents de la ciutat finançats amb fons públics. S’hi inclouen, en aquest sentit, tasques de gestió, informació i acompanyament personalitzat i individualitzat a les famílies des de l’educació infantil i primària fins a l’educació secundària obligatòria.

Fora del període ordinari de preinscripció, la documentació de cada família sol·licitant serà traslladada a Inspecció d’Educació, que s’encarregarà d’assignar la plaça. Sílvia Torralba és la tècnica responsable de l’OME, amb la qual es pot contactar presencialment, telefònicament, al 973480050 (ext. 134), o bé per correu electrònic, a . Des que s’ha obert, aquesta oficina ha formalitzat una preinscripció i ha fet un assessorament. També ha editat un fulletó amb l’oferta educativa a Solsona per al curs 2021-2022, que conté, segons les directrius del Departament, informació de tots els centres autoritzats, inclosos el Centre de Formació de Persones Adultes, l’Escola Oficial d’Idiomes i l’Escola de Dansa de Solsona, entre d’altres.  

Amb la creació de l’OME, Solsona passarà a tenir més veu dins les comissions de treball dels Serveis Territorials d’Educació de la Catalunya Central, amb la participació de l’alcaldessa, Judit Gisbert, en diferents taules convocades pel Departament.

arxivat sota:

Banners